مای ربات

مای ربات

آموزش رباتیک و مکاترونیک و ساخت ربات
مای ربات

مای ربات

آموزش رباتیک و مکاترونیک و ساخت ربات

موفقیت های ایران در مسابقات جهانی روبوکاپ 2012

رییس کمیته ملی روبوکاپ ایران از کسب دو موفقیت تیم های ایرانی شرکت کننده در مسابقات جهانی روبوکاپ 2012 مکزیک خبرداد .
آقای موسی خانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما افزود‌ : دراین رقابت ها تیم MRLدانشگاه آزاد اسلامی قزوین توانست به عنوان قهرمانی بخش رقابتی چند عامله در لیگ شبیه ساز امداد دست یابد .
وی گفت : در این لیگ تیم هایی از کشورهای آمریکا ، پرتغال ، آلمان ، ژاپن ، چین ، تایلند ، مصر، برزیل ، اتریش ، هلند وایتالیا شرکت دارند و تیم هایی از دانشگاه های پرتغال و ژاپن در جایگاه دوم و سوم این بخش قرار گرفتند.
رئیس کمیته ملی روبوکاپ ایران همچنین گفت : در رقابت های فنی لیگ فوتبالیست سایز متوسط مسابقات جهانی ربوکاپ مکزیک 2012 ، تیم مرکز تحقیقات مکاترونیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوینMRL مقام دوم را از آن خود کرد .
موسی خانی افزود : در این دوره از رقابت ها در مرکز تجارت جهانی شهر مکزیکو سیتی کشور مکزیک ، تیم پرتغال به مقام نخست دست یافت و تیمی از کشور چین هم به مقام سوم رسید.
مسابقات جهانی روبوکاپ 2012 در مکزیک ، 29 خرداد آغاز به کار کرد و تا 14 تیر به کار خود ادامه می دهد .
این رقابت ها در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی ، با حضور بیش از 500 تیم در لیگ های مختلف از جمله روبات انسان نما، فوتبالیست سایز کوچک و فوتبالیست سایز متوسط، خانگی، امدادگر، شبیه ساز دو بعدی فوتبال، امداد و نجات و مجازی و لیگ های فوتبالیست یک به یک و دو به دو و روبات co space (روبات های همکار) برگزار می شود. 
تیم های روبوکاپ دانشگاه های آزاد اسلامی، صنعتی امیرکبیر، علم وصنعت، گیلان و فردوسی مشهد چند تیم از 32 تیم دانشجویی و دانش آموزی ایران هستند که به این رقابت ها اعزام شده اند .

تهران / واحد مرکزی خبر  1391/04/03 

گفت و گوی جام جم با دکتر مرتضی‌ موسی خانی مدیر کمیته ملی ربوکاپ

رباتیک در 20 سال آینده یکی از سه صنعت بزرگ دنیا خواهد بود. پیش‌بینی می‌شود تا آن سال بیش از 30 درصد از کل نیروی کار سیاره‌زمین در این صنعت کار کنند. با بررسی اجمالی دانش و فناوری رباتیک متوجه می‌شویم کشور ما در این زمینه توانایی‌های نهفته بسیاری دارد که می‌تواند از همین حالا برای 20 سال آینده سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی کند. حضور پررنگ مرکز تحقیقات مکاترونیک (MRL‌) در صنعت رباتیک ایران و توجه ویژه دانشگاه آزاد واحد قزوین به اهمیت مسابقات دانشجویی در رشد و علاقه‌مندسازی مهندسان و مدیران آینده به این صنعت باعث شد تا پای گفت‌وگوی دکتر مرتضی‌ موسی‌خانی، مدیر این دانشگاه بنشینیم.

دکتر مرتضی موسی ‌خانی مدیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین و مدیر کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران با این که در رشته مدیریت تحصیل کرده، اما با راه‌اندازی یکی از مراکز بزرگ تحقیقات مکاترونیک و رباتیک کشور در دانشگاه آزاد قزوین نقش مهمی در تربیت متخصصان و مهندسان جوان در این حوزه از دانش داشته است. تیم‌های دانشگاه قزوین و مرکز تحقیقات مکاترونیک از سال 2003 در مسابقات بین‌المللی ربوکاپ حضور داشته و مقام‌های ارزشمندی برای کشور کسب کرده‌اند. از سال 1385 به‌دلیل حضور مقتدرانه تیم‌های رباتیک ایرانی در مسابقات جهانی این رشته، مجوز برگزاری مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران از طرف فدراسیون جهانی ربوکاپ صادر شده که امسال شاهد برگزاری هفتمین دوره آن بودیم.

چرا دانش رباتیک باید برای کشوری مثل ایران مهم باشد؟

ادامه مطلب ...